Monday, 16 September 2013

Today's Stat !

ASSALAMUALAIKUM ! readers !!

Ape khabar ?? Mesti korang semua sihat kan ... ALHAMDULILLAH .... 
Actually hari ni tibe-2 tergerak hati pulak nak mengepost something dalam blog ni ..
Yelah kan dah berzaman pulak aku tinggal kan ..



So final exam pun dah dekat . Bile nak study ????? Aku ni suruh orang tapi aku tak jugak study . 
Ni pun assignment berlambak boleh pulak tinggalkan ..
macam ni lah kehidupan aku sepanjang jadi student poli ....
hahahahahaha dah macam orang giler kan ...
Ishhhhx3 .... Tolong la nasihat kan minah sorang ni . hhuhuhuhuuuu APTB !

By the way , tolong doakan semoga aku boleh berubah ke arah yang lebih baik dan dapat result yang lebih bagus daripada yang sebelum ni okay ! 

SALING INGAT MENGINGATI SESAMA KITA KAN BAGUS ! peace ..
ASSALAMUALAIKUM & selamat malam ..
Chiaaaaoooooo !


Wednesday, 14 August 2013

My Future

He is my future .
Saya nak dia sentiasa ada dengan saya dan saya harap sangat dia takkan tinggalkan saya.
I want to change my life.
Saya harap awak semua boleh doa kan semoga hubungan kami kekal hingga ke akhir hayat .
INSYAALLAH ...

Sunday, 16 June 2013

SEMANGAT !




Lama betul aku tak menjenguk blog aku ni . Dah bersarang dah aku tengok . hhuhuhu . Maklum la dah busy dengan assignment yang berlambak-2 . Semester 2 ni sangat lah memening kan kepala sampai jatuh aku punye pointer . Sangat menyedihkan dan memilukan . Tapi takpe , insyaallah aku akan cube berusaha dengan lebih baik untuk naikkan pointer aku and  cuba untuk elak kan kegagalan. 

By the way , cuti kali ni aku rasa kurang bersemangat sebab kawan-2 aku pergi KAPM . Rasa menyesal pun ade sebab tak ikut diorang , kalau tak mesti seronokkan . Selama sebulan diorang pergi , sunyi nya hidup ( cehhh lain macam bunyi nye ) . Sekarang diorang pun dah balik and aku perasan diorang sangat happy . So , confirm la seronok kan . Muke diorang pun dah lain giler-2 . Hahahahahaha ....

Cuti semester pun dah nak habis . Minggu depan dah masuk poli balik . So , kena lah regang-2 kan otot badan sebab kat poli nak kena "exercise" .Nanti tak pasal-2 ada yang tak boleh bangun pergi kelas . Yang pasti aku dapat kamsis (asrama) , jadi tak payah lah susah-2 nak kena cari rumah sewa . Yang lagi best bila dapat roommate yang sama . Yeaayyyyyy !

Kata-2 yang terakhir , doa saya untuk semua kawan-2 dan untuk diri sendiri semoga kita success selalu , bahagia di samping keluarga dan rakan-2 , sentiasa berusaha untuk capai apa yang kita mahu kan .
MISS YOU ALL ! GOOD LUCK FOR YOUR LIFE !